Poster de la película VOSE The quiet girl Poster de la película VOSE The quiet girl
"Hay diferentes tipos de silencio (...) La delicada y directa 'The Quiet Girl' de Bairéad tiene un oído bien afinado para todos esos tipos de silencio, y para los enternecedores sentimientos que pueden encerrar."
- Variety

Fotos

La película en imágenes

Valorar película


Poster de la película VOSE The quiet girlPoster de la película VOSE The quiet girl

VOSE The quiet girlrecomendado para edades 7

DATA D'ESTRENA:
10/03/2023
DURADA: 95 min.
DIRECTOR: Colm Bairéad
REPARTIMENT: Carrie Crowley, Andrew Bennett, Catherine Clinch, Michael Patric, Kate Nic Chonaonaigh, Joan Sheehy, Tara Faughnan, Neans Nic Dhonncha
GÈNERE: Drama

La Irlanda rural, 1981. Cáit és una reservada nena de nou anys que està desatesa per part del seu pobre, disfuncional i massa nombrosa família. S'enfronta en silenci amb dificultats a l'escola i a casa, i ha après a passar desapercebuda per a quants l'envolten. Quan arriba l'estiu i s'acosta la data del part de la seva mare, Cáit és enviada a viure amb uns parents llunyans. Sense saber quan tornarà a casa, es queda en la llar d'uns desconeguts sense més pertinences que la roba que porta posada. A poc a poc, i gràcies a les cures de la família Kinsella, Cáit realitza notables progressos i descobreix una nova manera de viure. Però en aquesta casa on reina l'afecte i no sembla haver-hi secrets, ella descobreix una dolorosa veritat.

Comentarios #TheQuietGirl

Deixa el teu comentari

Comparteix a xarxes socials