Poster de la película VOSE Ennio, El maestroPoster de la película VOSE Ennio, El maestro
"Una inmersión minuciosa, fantástica y profundamente exhaustiva en la carrera del hiperprolífico compositor italiano Ennio Morricone."
- The Guardian

Fotos

La película en imágenes

Valorar película


Poster de la película VOSE Ennio, El maestroPoster de la película VOSE Ennio, El maestro

VOSE Ennio, El maestrorecomendado para edades A

DATA D'ESTRENA:
13/05/2022
IDIOMA PARLAT: Italiano
DURADA: 156 min.
DIRECTOR: Giuseppe Tornatore
REPARTIMENT: Ennio Morricone, Clint Eastwood, Quentin Tarantino, Oliver Stone, Hans Zimmer, John Williams, Wong Kar-Wai, Dario Argento
GÈNERE: DocumentalBiográficoMúsica

Retrat d'Ennio Morricone, el compositor de cinema més popular i prolífic del segle XX, un dels més volguts pel públic, dues vegades guanyador de l'Oscar i autor de més de cinc-centes partitures inoblidables. El documental presenta al Mestre a través d'una llarga entrevista realitzada per Tornatore, testimoniatges d'artistes i directors com Bernardo Bertolucci, Giuliano Montaldo, Marco Bellocchio, Dario Argento, els germans Taviani, Carlo Verdone, Barry Levinson, Roland Joffé, Oliver Stone, Quentin Tarantino, Bruce Springsteen, Nicola Piovani, Hans Zimmer i Pat Metheny, música i material d'arxiu. El documental també es proposa revelar el costat menys conegut de Morricone, com la seva passió pels escacs, que pot tenir vincles misteriosos amb la seva música. Així com l'origen en la vida real d'algunes de les seves intuïcions musicals.

Comentarios #EnnioElMaestro

Deixa el teu comentari

Comparteix a xarxes socials