La Comédie FranÇaise

La Comédie-Française de París presenta una temporada en cinemes 100% dedicada a Molière amb motiu del seu 400è aniversari. Es projectaran a gran pantalla 4 de les obres més emblemàtiques del repertori del llegendari dramaturg francès i fundador de la companyia: El Malalt Imaginari, Tartufo, L'avar o l'Impostor i El Burgués Gentilhombre.


Totes les actuacions d'aquesta temporada de Molière són una trama, un fragment del que podria reconstituir un retrat encertat barrejant Història i relats.

Una oportunidad única

Molière té mil cares i mil teatres, i seria difícil identificar-ne el veritable. L'única autoritat que podem tenir a casa seva (o declarada com a tal) és elaborar-ne un retrat tan dubtós com ric, l'única manera d'assolir potser una part de la veritat. Així que no tinguem por de seguir-li la pista en totes les direccions, ja siguin fastuoses o escasses, revolucionàries o xafarderes, ben fundades o emmascarades, dirigides o desviades.

Reserva les entrades per gaudir del millor teatre francès al cinema amb subtítols en castellà!

Nuestras Sesiones de Teatro Francés

El burgu%E9s gentilhombre de Moli%E8reEl burgu%E9s gentilhombre de Moli%E8re
PROPERAMENT

El burgués gentilhombre de Molièrerecomendado para edades A

El señor Jourdain es un burgués rico cuya obsesión es pertenecer a la nobleza. Para lograrlo, se esfuerza por adquirir los modales de la nobleza tomando muchas lecciones privadas (música, danza, esgrima, filosofía). Se niega a dar a su hija en matrimonio al joven que ama porque no es noble. Pero cambia de opinión cuando se disfraza de "un gran turco" y ofrece al señor Jourdain elevarlo a la dignidad del estatus de "Mamamouchi" a cambio de la mano de su hija en matrimonio.

DATA D'ESTRENA:12/12/2022
DURADA:173 min.
DIRECTOR:Val%E9rie Lesort y Christian Hecq
REPARTIMENT:
GÈNERE:

Teatro en la gran pantalla

Nunc rhoncus efficitur egestas. Curabitur id nisl massa. Maecenas urna enim, iaculis vitae ex eu, faucibus porta nisi. Fusce ut laoreet diam, in pellentesque enim. Proin rutrum leo at lobortis venenatis. Mauris hendrerit eleifend urna. Suspendisse pulvinar venenatis urna, id fermentum ante hendrerit eleifend. Aenean vestibulum tristique rhoncus. Aenean id ultrices enim. Mauris imperdiet est dui, quis tincidunt ipsum feugiat nec. Integer condimentum lacus eu urna volutpat rhoncus.

¡Disfruta de unos primeros planos increíbles!