CineXic

El regal de la Molly MonstreEl regal de la Molly Monstre
PRÓXIMAMENTE

El regal de la Molly Monstrerecomendado para edades Ai

Aquesta coproducció alemanya-sueca-suïssa, amb direcció de Ted Sieger i guió de John Chambers, planteja una situació que busca l’empatia del petit espectador, abordant un conflicte molt habitual en les famílies, com és l’adaptació dels infants a l’arribada d’un nou germà o germana. En aquesta història, la Molly és la filla única d’en Popo i l’Etna Monstre, la reina de la casa. La seva vida transcorre en l’entorn familiar, jugant amb el seu millor amic, l’Edison, una joguina de corda que té vida pròpia. Tanmateix, al país dels Monstres, les mares fan l’ou i els pares el mantenen calent camí de l’illa de l’Ou, on tots els monstres surten de la closca. La Molly, il·lusionada per conèixer al nou membre de la família, li ha teixit un gorret de llana al seu futur germanet. Però els pares, amb les presses pel part, se l’han deixat i ella decideix seguir-los amb el seu regal. Quan finalment la família es retroba, els pares, que estaven espantadíssims, es posen molt contents. Es trenca l’ou, i un monstre petitó surt al món. Aquest viatge travessant les muntanyes Molt Molt Salvatges, acompanyada de l’Edison, ha canviat la Molly, transformada finalment en la germana gran.

FECHA ESTRENO: 23/10/2022
IDIOMA PARLAT: Català
DURACIÓN: 69 min.
DIRECTOR: Michael Ekblad, Ted Sieger, Matthias Bruhn
GÉNERO: Animación
BintiBinti
PRÓXIMAMENTE

Bintirecomendado para edades A

Binti tiene doce años y nació en Congo, pero vive en Bélgica con su padre Jovial desde muy pequeña. Aunque no tienen papeles, Binti quiere vivir una vida normal y sueña con convertirse en una famosa youtuber como su ídolo Tatiana. Elias, de once años, vive solo con su madre Christine desde el divorcio de su padre, que ahora tiene una nueva vida en Brasil. Cuando la policía entra en casa de Binti y tiene que huir, la niña se refugia en la cabaña del arbol de Elias y poco después idea la solución perfecta a todos sus problemas: si puede conseguir que su pare y la madre de Elias se casen, podrán quedarse en Bélgica. Binti se une al Club de Apoyo a los Okapi de Elias y mientras prepara un gran evento de recaudación de fondos, organiza en secreto un plan para que Christine se enamore de Jovial.

FECHA ESTRENO: 20/11/2022
IDIOMA PARLAT: Català
DURACIÓN: 30 min.
DIRECTOR: Frederike Migom
REPARTO: Bebel Tshiani Baloji, Mo Bakker, Joke Devynck, Baloji, Aboubakr Bensaihi, Frank Dierens, Tatyana Beloy, Veronica van Belle
GÉNERO: Drama
Pippi i el Senyor Sense Son (CATAL%C1)Pippi i el Senyor Sense Son (CATAL%C1)
PRÓXIMAMENTE

Pippi i el Senyor Sense Son CATALÁrecomendado para edades A

Aquest any tot va malament. La Pippi acaba de tenir un germà que ho ha posat tot cap per avall. Amb l’ajuda del seu amic imaginari, el Senyor Sense Son, crearan un pla per salvar les vacances de Nadal.
Vine a descobrir dues boniques històries per als més petits carregades de valors sobre les relacions entre germans.

FECHA ESTRENO: 18/12/2022
IDIOMA PARLAT: Català
DURACIÓN: 54 min.
DIRECTOR: Edmunds Jansons
GÉNERO: AnimaciónFamiliar