Poster de la película Binti - TEA Poster de la película Binti - TEA
"Durante la sesión, las luces de la sala permanecen encendidas y el volumen de los altavoces es bajo. Se puede hablar, caminar, salir y entrar en la sala."
-

Fotos

La película en imágenes

Valorar película


Poster de la película Binti - TEAPoster de la película Binti - TEA

Binti - TEArecomendado para edades A

DATA D'ESTRENA:
19/05/2024
IDIOMA PARLAT: Català
DURADA: 86 min.
DIRECTOR: Frederike Migom
REPARTIMENT: Bebel Tshiani Baloji, Mo Bakker, Joke Devynck, Baloji, Aboubakr Bensaihi, Frank Dierens, Tatyana Beloy, Veronica van Belle
GÈNERE: Drama

Durant la sessió, les llums de la sala romanen enceses i el volum dels altaveus és baix. Es pot parlar, caminar, sortir i entrar a la sala.. Binti té dotze anys i va néixer a Congo, però viu a Bèlgica amb el seu pare Jovial des de molt petita. Encara que no tenen papers, Binti vol viure una vida normal i somia en convertir-se en una famosa youtuber. Elias, d'onze anys, viu només amb la seva mare Christine des del divorci del seu pare, que ara té una nova vida al Brasil. Quan la policia entra a casa de Binti i ha de fugir, la nena es refugia en la cabanya de l'arbre d'Elias i poc després idea la solució perfecta a tots els seus problemes: si pot aconseguir que el seu pare i la mare d'Elias es casin, podran quedar-se a Bèlgica. Binti s'uneix al Club de Suport als Okapi d'Elias i mentre prepara un gran esdeveniment de recaptació de fons, organitza en secret un pla perquè Christine s'enamori de Jovial.