Poster de la película BintiPoster de la película Binti
"Los temas que trata son fuertes, a pesar de lo cual la historia está tratada con un estilo contemporáneo, lleno de encanto y de una manera que resuelve sus conflictos sin ser dura."
- Cineuropa

Fotos

La película en imágenes

Valorar película


Poster de la película BintiPoster de la película Binti
DATA D'ESTRENA:
20/11/2022
IDIOMA PARLAT: Català
DURADA: 30 min.
DIRECTOR: Frederike Migom
REPARTIMENT: Bebel Tshiani Baloji, Mo Bakker, Joke Devynck, Baloji, Aboubakr Bensaihi, Frank Dierens, Tatyana Beloy, Veronica van Belle
GÈNERE: Drama

Binti té dotze anys i va néixer a Congo, però viu a Bèlgica amb el seu pare Jovial des de molt petita. Encara que no tenen papers, Binti vol viure una vida normal i somia en convertir-se en una famosa youtuber. Elias, d'onze anys, viu només amb la seva mare Christine des del divorci del seu pare, que ara té una nova vida al Brasil. Quan la policia entra a casa de Binti i ha de fugir, la nena es refugia en la cabanya de l'arbre d'Elias i poc després idea la solució perfecta a tots els seus problemes: si pot aconseguir que el seu pare i la mare d'Elias es casin, podran quedar-se a Bèlgica. Binti s'uneix al Club de Suport als Okapi d'Elias i mentre prepara un gran esdeveniment de recaptació de fons, organitza en secret un pla perquè Christine s'enamori de Jovial.